Építőipari panaszmentes vállalkozások névjegyzéke Velük nyugodtan építkezhet!

Részletes keresés Nyugodt építkezés - nézze meg, hogyan!

Referencia kép: VIV Építő Kft.

Miért a NYUGODT ÉPÍTKEZÉS?

Építőipari panasziroda

A bajban sem hagyjuk magára.

Az ország bármely pontjáról eljuttathatják panaszaikat ehhez a speciális segélyszolgálathoz.

PANASZIRODA

Háttér ellenőrzés

Ellenőrzött piaci magatartás

Ellenőrzött törvényességi háttér

Ellenőrzött gazdasági háttér

Ellenőrzött szakmai háttér

PANASZMENTESSÉG

Nyugodt Építkezés fejvadász

Összeállítunk Önnek egy olyan vállalkozói csoportot, amelynek tagjait egy 5 lépéses szempontrendszer alapján szakszerűen átvilágítunk.

FEJVADÁSZ

Telefonos támogatás

Segítőkész kollégáink hétfőtől péntekig 09.00 és 17 óra között állnak rendelkezésére.

Hívjon minket, mi segítünk!

 

KAPCSOLAT

Az Építkezők Országos Egyesülete alanyi jogon biztosítja minden építkező, felújító és ingatlanvásárló fogyasztó számára segítségét!

Ha hasznosnak találja segítségünket, kérjük, támogassa munkánkat!

TÁMOGATOM

Elindult a Média Építészeti Díja közönségszavazása

Elindult hétfőn a Média Építészeti Díjáért folyó verseny internetes közönségszavazásának második köre: az Építészfórumon tíz napon át várják a voksokat a döntőbe jutott tíz tervre.

mediaepiteszet-20120906.jpg A szervezők tájékoztatása szerint a közönségdíjért folyó verseny első köréből továbbjutott tervekre október 25-ig lehet szavazni az epiteszforum.hu oldalon. A közönségdíjért versenyez az egri Bárány uszoda felújítási tervpályázatának II. helyezett munkája, egy Csobotfalvára tervezett, kavics formájú passzívház terve, a  villány-virágosi Linbrunn Pincészet terve, a Formula Student Hungary verseny VIP-pavilonjára kiírt hallgatói pályázat egyik döntős terve, valamint hat további hallgatói, illetve diplomamunka: a Debreceni Egyetem Botanikus kertjébe tervezett üvegház és szabadtéri színpad, az egyházaskeszői kőfejtő hasznosítására készült terv, a fertődi Esterházy-kastély lovardájában zenei központ kialakítása, egy Budapest belvárosába megálmodott biogáz-üzem, az egykori kalocsai érseki istálló "kultúrköztérré" alakítása és az Esztergomi Evezősök Egyletének Prímás-szigetre tervezett épülete. A közönségszavazás első fordulójából továbbjutott tíz épületre egy napig, október 25-én lehet majd szavazni az Index hírportálon.

A Média Építészeti Díjára idén 47 épülettel és 77 tervvel pályáztak. A nemzetközi előzsűri ezekből 6 épületet és 5 tervet választott ki - ezek közül egy épület és egy terv kaphatja meg a Média Építészeti Díját a sajtó képviselőiből álló zsűri döntése nyomán. A pályamunkákról a közönség egy kétfordulós internetes voksoláson mondhat véleményt. Az első körben mind a 124 épület és terv versenyzett. Innen a két kategória első 10-10 helyezettje került a második körbe. A két kategória közönségdíjait a zsűri által odaítélt elismerésekkel együtt adják át október 25-én.