Építőipari panaszmentes vállalkozások névjegyzéke Velük nyugodtan építkezhet!

Részletes keresés Nyugodt építkezés - nézze meg, hogyan!

Referencia kép: VIV Építő Kft.

Miért a NYUGODT ÉPÍTKEZÉS?

Építőipari panasziroda

A bajban sem hagyjuk magára.

Az ország bármely pontjáról eljuttathatják panaszaikat ehhez a speciális segélyszolgálathoz.

PANASZIRODA

Háttér ellenőrzés

Ellenőrzött piaci magatartás

Ellenőrzött törvényességi háttér

Ellenőrzött gazdasági háttér

Ellenőrzött szakmai háttér

PANASZMENTESSÉG

Nyugodt Építkezés fejvadász

Összeállítunk Önnek egy olyan vállalkozói csoportot, amelynek tagjait egy 5 lépéses szempontrendszer alapján szakszerűen átvilágítunk.

FEJVADÁSZ

Telefonos támogatás

Segítőkész kollégáink hétfőtől péntekig 09.00 és 17 óra között állnak rendelkezésére.

Hívjon minket, mi segítünk!

 

KAPCSOLAT

Az Építkezők Országos Egyesülete alanyi jogon biztosítja minden építkező, felújító és ingatlanvásárló fogyasztó számára segítségét!

Ha hasznosnak találja segítségünket, kérjük, támogassa munkánkat!

TÁMOGATOM

string(16) "/img/submission/"

Panaszmentességi igazolás száma: DD-14-2551-022016
Aláírásra jogosult személy: Horváth Péter
Székhely: 8600 Siófok, Tóth Árpád utca 9.
Levelezési cím: 8600 Siófok, Tóth Árpád utca 9.
Adószám: 23413180-2-14
Cégjegyzékszám / Vállalkozói igazolványszám:
14-09-312902
Főtevékenység: Épületgépészet
Működés kezdete: 2011
Telefonszám: 06302848949
E-mail: horvath.peter@kehovaszer.hu
Weboldal: http://www.kehovaszer.hu

Bemutatkozás: Cégünk több éves szakmai tapasztalatra és gyakorlatra építve alakult meg lépést tartva a korszerű épületgépészeti rendszerek fejlődésével, a modern épületgépészet vívmányaival. Nagy hangsúlyt fektet a folyamatos szakmai továbbképzésekre és a környezettudatos életszemlélet szem előtt tartásával próbál minél több megújuló energiaforrásokat felhasználó rendszereket tervezni és kiépíteni a megrendelői igények figyelembevételével. Tartjuk a lépést a korszerű épületgépészeti rendszerek fejlődésével, ezért ha Önnek fontos az energiahatékonyság, a környezettudatos szemlélet és a megújuló energiákat felhasználó rendszerek, akkor bennünk felkészült szakmai partnerre fog találni. Nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a legjobb megoldás? Tudja a megoldást, de nem tudja mennyibe fog kerülni? Kíváncsi mire elég a pénze? Energiatakarékos rendszert szeretne? Elektronikus építési napló elvárásainak megfelelni tudó kivitelezőt keres? Egyszerűen csak, kivitelezőre, tervezőre van szüksége? Célunk olyan szolgáltatás nyújtása, mely megrendelőinknek örömet, biztonságot, elégedettséget, és nyugalmat szerez. Kérje segítségünket és árajánlatunkat, hogy választ kapjon kérdéseire. Elsősorban Somogy, Tolna és Pest megyékben vállaljuk családi házak, épületek, intézmények épületgépészeti rendszereinek tervezését és kivitelezését. Több éves minőségi garanciát biztosítunk munkáinkra. Minőségbiztosítási rendszerünk (ISO 9001-2001) egyik biztosítéka azon törekvésünknek, hogy a vevői igényeknek és a folyamatosan fejlődő piaci követelményeknek minden tekintetben megfeleljünk, és minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Mindegy, hogy fűtéskorszerűsítés, megújuló energia hasznosítása, általános szerelés vagy komplett épületgépészeti rendszerek kivitelezése a feladat, gyorsan, pontosan, megbízhatóan dolgozunk. Nálunk a magas szakmai színvonal és minőség alapkövetelmény.

Szolgáltatások: Épületgépészeti tervezés - Gáztervek - Komplett épületgépészeti kiviteli tervek - Közmű házi bekötés tervek Épületgépészeti kivitelezés - Gázszerelés - Fűtésszerelés - Víz-, szennyvíz szerelés - Hűtés, klimatizálás - Szellőzés szerelés - Megújuló energia hasznosítás - Automatizálás - Központi porszívó szerelés Üzemeltetés -Épületgépészeti rendszer üzemeltetés

Teljesített bizalmi pontok: